Monday, October 20, 2008

WTF!!!!!!!


Tolong ampunkan aku jika aku buat kamu semua termuntoh, xlalu makan sebulan atau mengalami masalah tido selepas menatap gamba ini....tetapi buat mereka yang ingin menguruskan badan xperlu berterima kasih kepada aku apabila mengalami penyusutan berat badan selepas 3hari melihat gamba ini...jangan salahkan aku...aku terbace blog Pjoe dan khuatir aku terkene sumpahan bisul...Pjoe membuat cabaran ntuk meletak gamba WTF(what the Fuck!!) ke blog.....aku blum pernah kene bisul seumo idup aku dan xpnh ingin untuk kene...ni gambar lame dan skg bulu ketiak ku dah separas lutut....

Aku tipu jelaaaaaaaaaaa!!!!! jangan le percaye!!!....bulu ketiak aku ditrim dari mase ke semase sekarang ni...xpercaye?...kamu boleh datang berjumpe aku dan menjilatnye sendiri....ellehhhhh jangan nak tipu laaaa kenkadang memg semua org alpa untuk menjaga bawah ketiak sendiri...lagi2 gamba ni diambil setelah 2 bulan ditinggalkan oleh Nuyun....hmmm kalo dier tgk gamba ni kompem memg dier xnak kat aku balik....nanti aku pun jadi sunyi....dan mungkin mase tu aku leh masuk world book of record dengan kepanjangan bulu ketiak yang melampo.....

Ohhhh sesape yang berminat nak tau care meluruskan bulu ketiak leh hubungi aku nanti yek.....

*** disebabkan ade beberapa org mencadangkan untuk compile gambar WTF malah ade yang nak buh kat friendster jadi aku terpaksa membuang mata aku.....uhhhh xnak aku populariti camtuh....aku sahut cabaran pun maen2 je......- mungkin ade yang cakap "pasan laaa kau...sape nak amek gamba kau..!!" tapi mungkin sifat paranoia aku yang membuat kan aku begini...lantak aku laaaaaaaaaaaaaaaa....!!!!!!!!!!!!....................................

20 comments:

pjoe said...

mula2 aku tak perasan sangat, macam "apa yang WTF?! sangat dengan gamabr ni?"
then aku perasan ada rambu ramba bawah ketiak kau
wahh
suburnya! guna baja apa bang?
kakaka
sebab subur aku kasik 8.5/10

WTF?!

Anasir said...

WTF?!!! sungguh bulu ketiak kau...

nak buat penyapu lantai boleh?

kutai said...

fak u..haahahahaha rope gampang..hahahaha

dani izwan said...

damn man!!bulu ketiak ko buat ko dapat antara markah tertinggi..damn!

diktator hatiku said...

gampeng kamu..hahah

bob cube kamu ngajar sket member kamu nih bersopan santun..haha

penanya (?) said...

nak arammmmm bulu ketiak anggg~

wahahahha
xpe... masih ada gadis penggemar bulu ketiak weh.. trim skit kasi bentuk V ke, W ke, Z ke... ok?

Darkheart said...

Pjoe - bkan hasil pembajaan....Mutasi...ni proses sebelum jadi cam Wolverine....

Anasir - Ohhh bleh tp tgu aku selesai memberus jamban rumah aku dulu...

Kutai - Ohhh no....don't fak me!!!.....aku layan pompuan je...tp kalo kamu stakat nak jilat ketiak je bleh le....

Dani Izwan - wahahahaha xsesia aku menyikatnye setiap hari.....

makcik keoi - bob nak ajar aku sopan santun?...aku ni idola bob laaaaa....bob skg ni tgh letak tahi lembu bawah ketiak berharap bleh subur macam aku..

penanya(?) - hmmm kamu nak tolong guntingkan ke?

kutai said...

kmu g rebonding ke? mcm gampang...xleh blah aku....nnt lepak minum sabtu ni..aku mau tgk hahahaha...bleh kuruih...sial lu...aku mkn mee xabes ni woi.....gmpang..mencarut2 dh aku ni.....

Darkheart said...

Kutai - kamu doh lupe ke?...kan kite nak pg ke el sabtu ni.....xlalu makan?..jgn tipu laaaa...aku kenai kamu...walo ade tahi sebelah pinggan mi kamu pun kamu leh wat xtau je huhuhuhuu...(aku nipu..)..

Sha said...

keke...

dheart,
gmbr neyh sha tergelak tak renti2.. seyes.. pic ni nmpk simple, tp sbb kumen2 yg mmbina tuh bg die umpphh...

(sbb pic neyh sha mmpu gelak dlm sakit =p )

Darkheart said...

sha - eh! eh! berenti!!!!.....jgn gelak tanpe henti nanti lagi sakit....ambik mase berehat dulu sebelum gelak..huhuhuhu

harap awak cepat sembuh :}

Miko Yamaguchi said...

nyum nyum!! i like that bebeh! gimme more. hahahhaha.

Darkheart said...

miko yamaguchi - wahahahahhaha tergezut aku....

nurain said...

huu..hebatnye

Darkheart said...

nurain - tq, tq, saye leh agak...awak pun hebat jugak kan? wahahahahaah

Just_najmiE said...

hahahahahahaha, I seriously gotta laugh at this!!

I've never actually been to this part of ur blog.. now I see another side of u that I've missed before.. (^^,)

Silverleaf said...

OMG...u read this....m so ashamed....

Just_najmiE said...

WTF again..

haahhaahaha.. I can't get over the fact that ur armpit hairs are so long.. tak geli ka?.. hahaha.. (^^,)

Silverleaf said...

not are so long....was so long...hehehehe....sometimes u got lazy trimming all the hair on the body and didnt went dating hehehehe....so dats it.....

LurvelyLynn said...

bulu ketiak!!! ahahahaha....

Related Posts with Thumbnails