Saturday, September 20, 2008

Aku dah letih.

Aku dah letih la belajo ni. Aku akan berenti. hari ni jugak aku akan tulis surat. Aku tau ramei yang akan bertanye nanti. Selame ni deme tengok aku sebagai seorang yang kuat.

dah 2 tahun aku belajo dan kerje dalam mase yang same. aku bukan kerje memaen je plak tu. banyak sangat tugas aku dalam mase yang same. aku la guru data,guru disiplin.guru perabot le guru sukan le ape2 je sume bawah aku. macam aku ni computer 8 core je plak. bencinye aku kat sume orang yang asyik harapkan aku je. bodoh xpaham perasaan orang ke.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails