Wednesday, April 9, 2008

Minah rempit meragut dibelasah hingga mati..

td aku dapat email dari office mate aku...die mail kan kat aku satu video tg bertajuk..
"Minah rempit meragut dibelasah hingga mati"

serius..aku xbleh nk tgk video tu...aku kesian sgt kat arwah 2...
cte tu pasal sorang awek rempit kantoi meragut..kene balsah gile...
sampai mati!!! korang tau x mati!!!cilake la org yg belasah die..

aku tau arwah tu mmg bersalah...tp xkan nk belasah sampai mcm 2...malukan arwah,siksa dia,hempuk kepala ngan bata..
korang igt arwah tu binatang ke??!!!!!
korang la binatang!!!!
manusia yang bodoh!!!!
aku xsanggup nk wat mcm 2..korang tu xde otak ke?!!!bangang!!
hancur muke ngan kepala die...korang igt ape??? anak kucing???!!!
korang tau x..anjing tu lagi mulia dari korang..dasar manusia hipokrit!!!!

korang mmg xde otak!!!bodoh!!!
sakit tau x...sakit arwah tu...
korang memang bukan manusia!!!!
aku xtau nk ckp korang ni ape dh...
manusia yang ade mase vidoe tu dirakam mmg lahanat!!!!


SEMOGA ARWAH DICUCURI RAHMAT..AMIN..
DI AMPUN KAN SEGALA DOSA ARWAH..
AL-FATIHAH....

p/s nnt aku cube upload video tu..

1 comments:

Darkheart said...

beno menatang deme tuh...awok pun ade tgk dah....camane le agaknye ati deme ni....kejam betoi....

Related Posts with Thumbnails