Tuesday, April 1, 2008

action renang! renang! renang!



memule smlm dah janji nak g jogging ptg ni...tp xjd lak sbb ade kawan datg...jd kul 6.15 tu gi le lepak rewei..sial laaaa bleh lembik lak tayar moto...bengang je aku....sampei rewei lepak2 smpei kul 7.15...mlm ni nak pg renang yahuuuuu!!!
ame gile xpg renang...janji 8.30 kat kolam tp xjanji ngan Syaihannnnn sbb dier gemo lambat jd buat xtau je le...aku lalu dpn The Store,Codek lak kol kate nak beli suor tight dlu....aku tgu le dpn Guardian..bukan le nak beli kat situ..sblh tu ade kedai Melo...kedai yg sume bende ade.... tolong le lame nye tgu codek...












sampey aku snap gambo bukan2 le....sampey aku tau le yg sebeno nye kat sini ade tmpat urut....lepas codek dtg siap beli gogles lg kami pun pg le ke kolam renang....Xsangke lak si Syaihannnnnnn tu dah ade..dier lak bising skg....slalunye kami yg bising...dier cakp"OOooo bile aku nak ikut kome semua buat cpt...bile aku xde kome buat lambt..."..dier ingat mcm kami slame ni saje buat dier nampok lembab...bende memg dier dri azali dah lembab....


lame beno le xmandi kolam.....sejam pun rase mcm lame sgt dah dlm ayor...tolg le termengaah mengah....nampok sgt xsihat..doh asyik lepok makan je......Zirafah pun leh jd beso gajoh...huhuhuhu

3 comments:

RyNoF PoLBRINe said...

YE LA..YE LA...AKU MG LEMBAB.. MASE NK G RENANG NI TERCPT SKIT DR KOME...HU.HU.HU..NNT G LG..

awey said...

akbal.. nape aku nmpk t-shirt reunion colour puteh plak??! ade ke?? cm lawo plak :D

Darkheart said...

yg ni crossover ngan levi's...ade 1 je...kire 'rare' le...kalo nak bg aku t'shirt putih aku suh buyut wat...

Related Posts with Thumbnails