Tuesday, April 1, 2008

Makan..lapor..makan..lapor..bile nk kurusnye..!!??



Aduh..!! jam dh kt kul 4pg..x leh tido lak..td kul 12 tlelap dpn pc sampai kul 130pg.. sedar je aku terus g tido atas katil tp tetibe x leh lelap lak...fikir mcm2..hish!! nyampah tul aku cmni..kang pagi nk g keje..krg mau tido kt ofis ni...hish...!!!!!!!!!


ERMM..mlm td aku pg swimming ngan memember aku...berenang betul2nye..konon nk bakar la lmak2 blebihan yg dh lame dok bertapa dlm badan aku ni....hahhaha..!!! pas membuat bebrapa aksi yg menyesakkan nafas, kami g la lepak minum kt railway n aku order air limau suam je..konon nk diet la...tp..tetibe lak member aku nk blanje..dan kononnye x nk kecikan ati die aku order la tomyam..makanan yg aku anggap x byk lemak...hahahha!!! ntah betui ntah x..hu..hu..pas makan dan beberapa sesi gelak ketawa..dan aksi codek bermain ngan anak anjing kami pun pulang ke rumah masing2..kt umah aku rase letih tp aku rase puas sbb arini aku dh stat program diet..


TAPI!!!!!! cm aku bgtau kt atas td aku x leh tido lak..pas telelap kt dpn pc tu...sampai kul 3.30pg perut aku mula memainkan lagu versi keroncong..tp aku balas blk dgn fikiran versi hardcore..!! AKU XKAN MAKAN..!!! penat la aku berenang td...tetapi...lagu keroncong tu walaupun lembut tp menusuk..!!! so..aku bgn g la dapur..memula..aku cr biskut kering..sbb x de la lemak byk... kemudian x cukup lg aku tibai la roti...kemudian ikan bilis opah aku....dan..!!! last sekali selamat la sebungkus mee segera cap maggi aku selesaikan...isk.isk..!! tmat la program diet aku yg kali ke berapa ntah aku pon x ingat dlm beberapa jam je bertahan...!!!! tp kate org "berpantang maut sebelum ajal" argh..!! "bgn pagi gosok gigi..sok aku cube lg..!!"

3 comments:

Darkheart said...

hahahah tp memg awok ngaku le...slalunye kalo pg kolam mike BUKAN yg plg LAMBAT...

kutai said...

ai....ni blog diet or gemiks..hahahah

Darkheart said...

ha'ah baru aku pasan...sume ade cite gi gym,berenang,diet...hahhahaha

Related Posts with Thumbnails