Tuesday, April 21, 2009

malas malas malas malas malas malas malas malas malas malas malas

Esok start exam....berani betoi aku masih xbace ape ape....cam ni le setiap kali exam pun....dri sekolah rendah dimane aku kenai ape tu peperiksaan sampei le skg....aku xpnh reti nak study...selamat la selame ni aku masih bleh lulus...tapi lulus besa je le...mgkin berkat doa mak bapak...nbak harapkan usaha aku...hmmmmm.....aku xrase aku leh bertahan macam ni dengan lame...tapi sebenonye aku memang dah malas nak belajo ni nak pergi ulang alik.... hAHHHHHHHHHHHHHHH ..... lepas geram sket........ kalo kali ni aku xlepas...aku xrase aku akan sedih sangat....sebab memg aku dah xlarat........hmmmmmmm

10 comments:

Fadhlah said...

aku doa kat ko semoga berjaya..amin!

Silverleaf said...

terima kasih....aku pun doa aku akan berjaya amin.....

firah said...

oOo dEar... dOnt be like dIs... u r gOod exceli... put sOme effort n u'll be success... xrstdy pon bley lulus, lu stdy g la... abg anas mmg bijak lah... ~bg nasihat knOn, frh send pon sama... hahahaha~

Max J. Potter said...

jangan give-up, tahu? kamu bukan loser. org yg mak bapaknya selalu doakan, bukan loser. jadi kamu jgn give-up! nani pun doakan juga~!

Silverleaf said...

terima kasih semua...tadi exam dah....ok la...jawab semua soalan....betoi tak betoi blakang kira....

thanks fadlah,
thanks Nani,
thanks firah........

yanti said...

berapa banyak malas da?

kujuto senpai said...

hahaha....da start mls doh...xkan naik kete pon da mls pulok..skit lg je mat...pastu da abes doh..hee..

Silverleaf said...

yanti,
hihihihi banyak tu sbb menunjukkan memang sangat malas....

Kujuto,
nek helicopter pun kalo malas memang malas jugak.....

firah said...

cayok.cayok.cayok!!!

Silverleaf said...

hehe...cayok gak kat firah...lagi bape tahun daaaaa....

Related Posts with Thumbnails