Monday, September 14, 2009

Raye dah dekat woiiii!!!!!!!



Oh oh raya dah dekat...dulu time kecik2 memang xsabar2 nak raye...baru pose 2 3 hari dah tanye bile raye....tapi sekarang bile dah makin dewase xrase se'excited' dulu.......nape tah....??..

kat atas nih gambar raye sblm nih...memg meriah setiap kali raye.....jumpe kawan2 sekolah kembali...ade yang dah kawen dan ade anak...ade yang bertunang...ade yang nak bertunang dan nak berkahwin...macam2 le...selalunye raye kedua mesti pergi rumah terbuka seorang kawan nih....semua berkumpul disini dulu...mase tu dpt le tgk perubahan kawan2...ade yang makin gemuk dan ade yang makin gemuk dan ade yang..hmmmmmmm makin gemuk...ehhhh gemuk je selalunye...aku pun dah makin gemuk jugak....dapat cari aku kat mane dalam gambar tu?...hohoho tapi aku macm ke arah gemuk yang betul...dulu kurus cikeding sangat sampei org kate aku isap dadah....aku xpenah sentuh bende tuh....

dikesempatan ini nak mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pembaca dan ampunkanlah segala silap dan salah saye......jika ade tulisan yang telah menyakitkan hati saye tersangat-sangat lah meminta maaf yek.....semua tidak disengajakan...pagi2 nih ingat nak tido balik je tapi kene pegi keroje plak....

bersawang dah blog nih....

17 comments:

kujuto senpai said...

hmmm...raye da dkt kan...bju melayu xbli lg..

Khaleeqa; said...

HAHA tersenyum tgk gmbr gmbr kat atas tu.

Yup, walaupun bru 17 tahun, tp keseronokan menyambut hari raya dah tak spt dlu. Dlu nak sambut raya main bunga api smp baju terbakat sbb perut buncit sgt.

Skrg bila dah matang drpd dlu, rasa mcm main mercun and bunga api ni mcm bakar duit. Penat mak bpk cari duit, anak kejenye bakar duit, pe citer kan? HAHA.

Anyway, selamat hari raya, blogger.
Maaf zahir dan batin :)

imHepPie said...

hohh...laen bebeno gambo atas ngan bawah...isk..

Kuda Kertas said...

waa..meriah ye raya ngn kawan..dpt gak jmpe wlupon x sllu..

bgs r korg tiap2 kali raya be'reunion' camtu..

fitriah said...

silverleaf, same here!
dulu mase kecik2 excited gile nk raye.
but then as time pass by, da xrase sgt nk raye. rase cm ari normal pun ade. duno y.

fitriah said...

1 more thing, u'r not fat! :)

I am Karl said...

selamat ari raya cikgu!!!

still single ni sure leh kutip duit raya kan?

Fadhlah said...

aku tau....kamu pakai songkok lain dari yang lain tuuu

Silverleaf said...

kujuto:....beli je le kt tepeng...bnyk pilihan....

khaleeqa:....mungkin bile kite hayati ramadhan dengan lebih halus baru kite dapat kenal erti syawal....

imheppie:...hehe cover macho yang bawoh tu....sbb semua xmacho.....

kuda_kertas:....hehehe memg best sbb macam2 jadi kat masing2 lepas sekolah dan setiap tahun akan update pade 1 same len pade raye dan reunion 2 tahun sekali...

Silverleaf said...

fitriah:...maybe dats wat grown up feel all this time....then lets make the younger ones happy in time of raya....

karl:....hihi being single dont entitle anyone to duit raya...its being a child that wil make sure ur pocket full of duit raya...

fadlah:....hehhe...tahun ni songkok pun xdak dah.....pakei singlet je kot raye..hahahaha pokai dah...

HAYATI said...

sapa paling ensem dalam gambo 2 tak gtau pon..kehkehkeh.

Silverleaf said...

hayati:...hehe itu kene pilih sendiri le...

SasHa Lee said...

SElamat Ari raya gak!!!
JEmput2 laa datg ke rumah aden..hahah..;P
**mintak di ampun jika ada terkasar bhasa semasa akuh bagi komen yerh..hehe;)

arekymz membuyau said...

SELAMAT HARI RAYE..

tinggal bape ari je nih..

btol2..skg xse excited dulu la..

nape eh??maybe sebab skg nih dah xdpt duet raye sebanyak dulu kot..

anyway..maaf zahir dan batin..

kalo2 saye ade saket kan hati abg ke kan..hehe..

errrmm..abg silverleaf yg pakai baju wane biru yg ngah dudok eh??

Baby Slings said...

Hey ! yeah

Fadhlah said...

aku pakai kain pelekat jer taun nie..nak lebih2 pon duk kat kampung...nanti apa kata depa pulakkan?entah2 depa yang lebih2 taun niekan?

LurvelyLynn said...

yang kat sebelah kanan kamu tu comel la, kim salam kat die kweng3

Related Posts with Thumbnails