Monday, September 28, 2009

entri di kala bosan tanpa kerja dipagi isnin...

tetibe rase nak update blog...mase raye ngan bolan pose mcm xde mood nak update sangat.....nak tulis ape pun dah blank sbb excited sangat nak update....

ho ho....pagi ni ade ujian bulanan....jadi xyoh ngajo...bosan jugak...GB suh bawak bebudak tahun 6 pg padang kat luar sekolah maen bola ke rounders ke.........padang sekolah xleh gune sbb tgh ade pembangunan....sekolah tgh upgrade jadi setahun r xleh gune padang...parking pun susah....

berjalan le segerombolan kami ke padang...ceh berpeluh gak jalan ke padang YTL....



men tapi gunung woooo......jauh jalan.....


budak pompuan ade 5 org je...tah camne nak men rounders....udoh le amek bat kriket...lantok kome le....


ade tempat teduh...bagus2....tapi kerusi cam harammmm....dah buh pad mouse pun xlalu nak duduk....tapi dok gak sat lepas tuh dengo bunyi tikus dalam kusi....duk kat lantai je le....

mata lebam2....xleh tido semalam.....kaul 5 baru nak tertido...kul 6.15 dah kene bangun.....hmmmm cuti raye memg time tido dah xikut jadual...org len dok tanye 'sakit ke?'.....rae mcm kene ganti balik time2 tido tuh petang nih.....

10 comments:

DH said...

Haha..
Lama tak dengar game rounders tu..
Rindu lak masa sekolah dulu..

fitriah said...

haha that sofa...

arekymz membuyau said...

aah..lame dah tak maen rounders..

pukul bola dan laarriiii..

tp sofa tuh sangat kelaka..

ade tikus tros dok kat lantai..kih3..

imHepPie said...

krusi tu bek ko gi anta kat pusat pelupusan sampah je..ngeri je tgk haha

I am Karl said...

bestnye if dpt men rounders lagi

alahai...

Just_najmiE said...

wow, u look awful.. like, really awful..

Silverleaf said...

DH,
bleh je kalo nak men skg pun....jom2 men rounders....

fitriah,
I can post it to u if u want it...

akim,
wei ade tikus dlm sofa tu...kang xpasei gigit buntut mau kene sawan tikus...xpun jadi ratman hahahaha

imheppie,
antik tu wooooo....nak ke?...kene potong dua r kalo nak...fitriah pun cam nak jugak....

karl,
jom men rounders...

najmie,
I know....still cnt adjust the sleeping schedule...I still didnt have enough sleep....

░♥si lampu neon♥░ said...

kusyen tu mmg grunge habis...

kujuto senpai said...

kire ok le 2...kalo mate hg lebam cmner pon xpe sbb rmei peminat..lgpon bwk2 le bersukan jgn asyik duk melepak jusco jerk...tau le hg 2 mat urban...

Silverleaf said...

si lampu neon,
haha...grunge and horror...tah ade tikus berkampung kat dalam....

kujatuh,
mane lepok jusco...awok dok kuale je...idok le pandei gi jusco...sesat je...

Related Posts with Thumbnails