Monday, July 13, 2009

Sejarah mungkin berulang...

(muke bile xshave seminggu)

aku dah lame xjenguk akaun friendster aku...2 hari lepas aku bukak dan tuko primary photo....malam tu aku bukak lagi aku terkejut banyok beno comments, add and ade lak orang message....selame ni kalo dah lame xbukak pun xde sape pun add atau msg....tapi ape yang aku terkejut adelah sbb satu name yang aku nanmpak add aku......name yang sangat aku ingat.....Xgirl lame.....siap gambo dier ngan anak dier lagi.....memule aku terpikir jugak nak deny je tapi aku approve jugak....siap ade msg....ade ke leh tanye.."kenal lagi x?"....

Memule aku xnak balas tapi lets bygone be bygone so aku reply le.....dan sakitnye ati aku reply sebab dier xreply balik dah...aku tgk status dier baru 24jam jadi mesti dier dah bace....HMMMM patutnye aku reject je....xde le aku terbukak bukak friendster setiap 2 jam nak tgk dier reply ke tak......

6 comments:

sHaH said...

fuh, 1st time entry ko dlm BM.
by the way, i know how u feel.

whatever it is, buat bodo jek..

u'll find a better person next time.

sHaH said...

eh bro, lawa la gambar baru kat atas tuh..
style la..

Silverleaf said...

yeah and she was over long ago...pass a few xgirlfrens after her and i remembered her the most...well she's the only one who dumped me...the others, I dumped them...ohhh I sounded like a playboy but m really not........

the pic up there was taken by a fren....i just took and edit it....

Fadhlah said...

shah:yer ker 1st time ntree dlm bm...mcm dah pernah jer seblom nie..hahaha
anas:sabo la ekkkk,pikiran pompan nie mmg tak ble didugaa

Silverleaf said...

ha'ahhhh dah bnyk entry dalm bm tp kat blog laen...ni kire 1st yg tulih kat sini....

memg sabo...tp tau je la...kenkadang tertengok tengok gak page dier...

LurvelyLynn said...

ape kejadahnye bukak setiap 2 jam? hahaha...
"xgirl lame.." giler perok ayat!

Related Posts with Thumbnails