Saturday, June 13, 2009

minta maaf aku nak mencarut sekejap....xperlu bace yek....

gampang nye A!@#$...lecturer kedua paling aku xsuke...aku dah buat sehabis baik kamu bagi aku C+ je....ape yang kamu nak tah le...dari dulu kelas kamu mesti dapat C+ je....celaka haram jadah..... kalo dapat B pun aku xkesah sangat...woi kamu nak ape hahhhh.?...xkan nak aku kipas kot......subjek yang kamu ajor tu bukan susah pun kenape lak aku xbleh skor...subjek laen yang memamg payoh giler pun aku dapat jauh lebih baik dari subjek kamu ajor....dari sem 1 kamu memang celake...mase sem 1 subjek kamu je aku fail subjek laen ok je...aku amek subjek tu ngan lecturer laen senang je aku skor...camane kamu jadi lecturer ni?....bengangnye aku bile usaha yang tinggi dapat keputusan camni.....

minta maaf semua...nak luahkan perasaan sekejap....

8 comments:

Fadhlah said...

utk pengetahaun kamu....sebagai seorang pelajar kita ble report benda2 nie kat bhg pentadbiran!itu la yang terjadi pada diri aku 3 taun lepas...akibatnya aku kuar terus dr pengajian dan report polis bagai..report dekan bagai...masuk makamah siap...puas hati aku!bengong dpt lecture mcm tu...nak mendidik pon jgn la ikut naluri!klu tak suka kat seseorang tu suka-suki jer nak bagi markah teruk2...
(ingat-sebagai rakyat melaysia..kita mempunyai hak dan undang2 tertentu)

Silverleaf said...

ooo...aku kene tanye budak2 laen dulu deme dapat camane....memg dier ni liat beno bg matkah....dulu mase aku ade fail subjek dier hampir 90% budak laen fail jugak...macam xlogik sebab subjek dier senang...

░♥si lampu neon♥░ said...

relek beb!

Silverleaf said...

hihi ok ok dah rilek

Fadhlah said...

report jer..student ada kuasa mereport la..ble suh semak balik paper tu!jgn ko tak tau pulak...bg tau pentadbir U ko tuuu

sHaH said...

hoh!!!
pe kata ko ikut je ape yang abg pad buat tuh..
kalo aku jadi ko, mental gak dapat lecturer macam tu.
sebab aku penah kena.
tapi nasib aku jumpa lecturer tu satu sem je..
g la repot...
some lecturer memang melampau.
huhuhu...

Silverleaf said...

actually she had them coming before when she flunks a bunch of students back when I was in Sem 1.....so this time she played the nicer version of not failing but just gave us the marks past the bar.......

LurvelyLynn said...

kui3..
nak mencarut, mencarut je ler..
ape ke nak mintak2 maap?

Related Posts with Thumbnails