Wednesday, August 27, 2008

Who does she thinks she is!!!!

hoho aku xpnah gune blog ntuk lepaskan kegeraman aku lagi...bengangnye aku kat ade sorang rakan sekerje ni...blagak macm boss...bg arahan sana sini...tau le dier housemate boss jgn ingat berjangkit lak jd boss jgak...hek elleh stakat degree cabuk xdpt keje pastu masuk tmpat aku temporary je dah nak blagak...ramei org xsuke kat kamu rrr..kamu tu lebih bawah dari kami semua...
Aku ingat lagi hari pertame dier masuk keje...ade ke patut tetibe dier suh aku taip untuk dier...ohhh jgn harap le aku nak wat keje dier...ingat aku kuli batak dier...but m a gentleman...walopun aku xbuat keje dier tp aku tetap menolak dengan baek...agaknye tu yg dier rase hebat kot...k laaa lepas ni aku berazam..kalo dier pepandei nak arahkan aku ape2 aku maki je la trus...
our superior head pun kalo nak suh wat keje cakap alok-elok...siap cakap "plss..." or "tolong bleh"
ye le dier rapat ngan Gb...dok serumah le katekan...pandei r dier blakon.......ahhh aku xpeduli...if i feel misstreated aku nak pindah....bukan baru skali org offer aku ke tmpat deme...sampei ade yg marah aku stay je tmpat kecik tu...parents aku lagi suke aku pindah...
hmmm tp Gb aku baik sangat le...aku nak mintak borang tukar pun segan...kang mcm2 le dier buat...lakonan je kot..tah2 same gak cume care dier je len...hohohohoo hehehehehe walopun i sounded harsh here but m not actually like this....i cant never recall when hav i ever raise my voice to my co-worker....

ehh rase mcm bsalah lak cakap mcm ni...xpe le..post je le...bukan deme terase pun....deme tu mane le tau blog2 ni....email pun deme xde...sume nak harapkan aku je....bengong nye deme ni....sian pun ade....

2 comments:

Anonymous said...

aah.. ko mane pernah marah2 cam nie...

Darkheart said...

heheh...tp aku ni jenis marah kejap je.....kalo simpan lame2 nanti busuk lak hati aku yg suci ni ekekekeke...

Related Posts with Thumbnails