Saturday, August 30, 2008

aku nak toyol!!!!


uhhh m gonna b dead meat tmrw...got Structure test n m not ready...konon nak study le td...dok kat luor kene kaco ngan my niece nak dok dlm bilik tolong le semaknye hehehe...kemas2 sampei skg xsiap kemas lg..study pun xlg ni...ape tah aku nak jawab sok ni...lec pun 1...agok2 le nak sambut merdeka pun nak ade kelas...mane tah semangat kemerdekaan dier...hmmm kan best kalo aku leh meniru esok...tp aku dah lame xmeniru...sejak lepas spm aku jadik mcm budak baik lak...ape le salohnye meniru kan...janji xkantoi udoh le...aku xreti nak meniru dah...sape nak ajo aku meniru?huhuhu...meniru pun kene ade skill ka...hmmm better i b true 2 myself le...kalo aku leh survive dgn kemalasan aku selame ni ngan bersifat jujur mgkin kali ni pun bleh..lgpun dah lame aku gamble je dlm life ni without planning....I kno i shud plan my life....Ok...bulan pose nye azam..aku nak jd lebih organise.....

**Ohh lupe nak mention...gambo kat atas ni aku amek kat tenet je...sape nye tah...seram gak kalo ade bebetoi camtu...

***Ohhh pelukis toyoi ni jgn mare yek buh gambo toyoi ni kat cni...huhu
http://www.adifitri.com/

6 comments:

kutai said...

telor toyoi tu besor mat..hahahaha

fishballisme said...

Hello!
Saya kenal pelukis toyol ni, kawan saya ni. http://www.adifitri.com/

hebatkan work dia?

Darkheart said...

memg cantik le...dah check out website dier...memg berbakat...kan best aku berbakat camtu....

Anonymous said...

tulisan pun burok!!!hahhaahkkkk
tak mo tlis name...nt kene bom..hahhaa

Darkheart said...

wah3x...tu cite lame...skg tulisan mcm penulis khaligrafi....mcm khat dah huhuhuhuhu

Anonymous said...

ye ke??leh caye ke??ade bukti??

Related Posts with Thumbnails