Friday, May 8, 2009

tag about relationship

Padlah menga'tag' jadi jawab je laaaaa......sori lambat....

Kita tengok sapa yang Kena!

1. State the date you have declared with your 1st couple
--♥ hmmmmmm birthday sendiri pun kenkadang lupe ni nak ingat tarikh 1st declare....idok le awok ingat........


2. Adekah anda akan terus berhubung dengan your bf/gf jika anda sudah clash?
--♥ yes dan masih kontek....yang mane kontek aku dulu le...yang sepi aku pun wat sepi je......



3. Ape yang akan anda lakukan bile anda merindui bf/gf anda?
--♥ camane nak jawab ni...ni trick question ni.......kol je la....msg ke.....ape susah......


4. Adekah anda mempercayai bf/gf anda sratos pratos?
--♥ diri sendiri pun aku xcaye 100% apatah lagi gf hahahahahahahahah

6. Adekah anda rase bf/gf anda seorang yang pandai memujuk
--♥ same sekali tidak.......

7. Ape reaksi anda dan ape yang anda lakukan apabile kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang len?
--♥ ape nak heran...besa le....xkan nak gune ntuk kite je kot....bukan nye dah kawin ke ape ke....


8. What are you going to do when your bestiest have a relationship wif your ex?
--♥ I wont mind at all.......


9. Adekah anda akan menelefon bf/gf anda apabila dsuruh oleh bf/gf anda?
--♥ well look at the situation...she can call me whenever she wants to and if she does asked me to call then there must be sometiming important.....so what the heck....just give her a call...

10. Ape reaksi anda bile mendapat tahu bf/gf anda masih berhubung dengan ex mereka?
--♥ why give a damn....its the 'ex'....She can still befriend with her ex as I am a friend of mine...

11. nk tag :- hmmmm nak tag cikgu firah......tu je la kot....yang laen padlah dah tag awai dah....

3 comments:

Fadhlah said...

emmthanks a lottt..

Silverleaf said...

u'r welcome.....I got to thank you instead....atleast I got something to post about..hihi

Max J. Potter said...

diri sendiri pun tak caye hundred percent, ape lagi gf?! oho, that one got me laughing. hehe.

Related Posts with Thumbnails