Tuesday, December 16, 2008

lamenye x berblog....

oh memg tajuk tepahhappe je kat atas ni...sbb mcm xde idea nak tulis ape...dah lame gile x post entry...bukan xde yg berlaku dalam hidup tp cume xde idea nak tulis...lgpun dah 2 minggu demam ni....nak gi klinik atau hospital maleh lak rasenye...bukan takut tp xsuke menunggu...msti kene tunggu berejam jam...ramai betooi le org sakit skg ni....

hmmmm ni pun dah blank xtau nak tulih ape tp rase mcm nak tulih gakkk,....pakse2 memg xkan datg idea..........

oleh itu baik aku berundur seketika.....walopun aku dah lame xtulih pape tp aku masih aktif membace blog org len...cume aku xtinggalkan komen je.......

4 comments:

Anonymous said...

lerr demam..mknanye tk jd le "perjanjian pangkor "..ermmm sian die... nawoo

farridhusin said...

apa kata kamu semua tinggalkan komen di blog aku ke.. baru best.. tak meriah langsung blog aku. haih (mengeluh!)

firah said...

ha ah. in my bLOg tOo.
oOo. xsihat. trOk kER? btOl la mimpi frh tu. hmm... gEt welL sOon.

Darkheart said...

nawoo : selagi kaki mampu melangkah pasti jadi nye...by hook or by crook...this 1 of of 1000 steps that i must set my foot on...

farridhusin : ok skang jugak aku tinggei komen...kenkadang bace gak cume xtinggai komen je....

Firah : mimpi?...alaa je tulih sket pasei mimpi tu....nak tau laaa......

Related Posts with Thumbnails